Starszy Akolita
Quzuru ma co do tego pwne watpliwości szacowny MG
Wybór był dowolny a kampanie zaczełą się z przytupem na nastepnych sesjach przyspieszy akcja a śmierć będzie nieodłącznym elementem kampani. Jednak nagroda jest zacna. Walcz i pokaż, że możesz wygrać.
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.
Niewiara Aleksander zdobł pozia tak samo jak Valanthe. Z pierwszego przechodza na 2. Do końca tygodnia trzeba zrobić go.
Valanthe i Moje propozycje:
-Zdolność pasywna: Daleki strzał zasięg strzału x 1.5
-Zdolność pasywna: Tropienie: +5 do przetrwania przy tropieniu.
-Zdolność pasywna: Czujność: +2 do nasłuchiwania, zauwarzania, spostrzegawczosci.
Aleksander i Moje propozycje:
-Biegłość: Miecze III
-Zdolnść pasywna: Poprawiony blok: +2 blok tarczą.
-Czar: Modlitwa Lecząca: ST I. Koszt: 15 M. Czas 3 r. (trwa 5 rund) [Leczy 2k6 + 1.5 x Cha]
To tylko propozycje jednak wybór musisz podać mi w przeciagu trzech dni czyli do 22 stycznia do północy inaczej postać zostanie zawieszon do czasu nie zrobienia poziomu.
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.
Drodzy garcze z racji, że system ma już jakiś czas proszę was o wybranie między trzema rzeczami:
-Szata Eventu: ???
-Szata Gracza: ???
-Łaska MG: ???
-Kostur Proroka: ???
Ostatnio edytowany przez Ziutek (2015-04-29 23:29:32)
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.
A więc tak staruszku. Wpisałeś cztery rzeczy . Ale mam pytanie. Jakoś więcej informacji mógłbym dostać na temat tych rzeczy czy też mam wybrać po prostu?
A niech będzie oto moja decyzja. Jako że nie wiem o co chodzi to wybieram Łaska MG.
Widzę, że tylko jeden gracz wybrał ale to nic resztcie rzucę k4 rzut i określę sie jak im fortuna sprzyja.
Pozatym to warzna rzecz jest wiec apeluje o pośpiech.
Czas wyboru jest do 4.IV.2015 roku.
Ostatnio edytowany przez Ziutek (2015-04-03 06:57:21)
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.
Zakończono czas wyboru więc zacznijmy.
Wóbór dla Viestun - Kostur Proroka.
Wóbór dla Rogaty - Laska MG.
Wóbór dla Neko - Kostur Proroka.
Wóbór dla Urocza Diablica - Szata Eventu.
Wóbór dla xxinspironxx - Szata Gracza.
Drodzy moi to jest bardzo wżne ale dla mnie was to nie interesuje wcale ale spoko wiem teraz jak wam prowadzić.
Ostatnio edytowany przez Ziutek (2015-04-29 23:28:48)
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.
Małe ogłoszenie
Od 01.V.2015 do 3.V.2015 włącznie kazdy dostaje co dziennie na jedna swoją postać +1 do statystyki. Można dodać wszystkie do jednej postaci a nawet podzielić. Wybór wedle woli.
Ponad to można zagrac ze mna o podwojenie albo potrojnie tej sumi mianowicie chodzi o kościaną ruletkę.
Zasady:
-k6 służy za: bębenek rewolwera (biała kość) oraz nabój (czerwona kość).
-Przy podwojeniu w komorze są 2 naboje (dwie czerwone kości) zatem rzut wynosi 3k6 jednak jest zasada czerwone kości nie mogą mieć tej samej liczby oczek.
-Przy potrojeniu w komorze są 2 naboje (dwie czerwone kości) zatem rzut wynosi 5k6 jednak jest zasada czerwone kości nie mogą mieć tej samej liczby oczek.
-Jeśli masz pecha tracisz pewny punkt.
Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. A kto tchórz ten ma pewniaka.
Ponad to rozwarzam też wprowadzenie małęj zabawy na miesiąc czerwieć Eventu trwajacego cały miesiąc o nazwie "Game with Death". Na razie to tyle przyszłego miesiaca
Ostatnio edytowany przez Ziutek (2015-04-29 23:25:08)
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.
Ogłoszenie dotyczące Eventu Majowego
Do dnia 1.VI.2015 roku każdy gracz chcący skorzystać z ruletki aby podwoić i potroić punkty musi zgłosić to na forum. W przeciwnym wypadku dostaje standardowe 3 punkty.
Nie rozdane zostaną wyznaczone przez Mistrza Gry adekwatnie do klasy postaci i potrzeb zgodnie z kartą postaci.
Dziękuje za uwagę wszystkim graczom za uwagę.
MG
Lista osób, które skorzystały.
xxinspirnxx - 6 pkt.
Neko - 18 pkt.
Urocza Diablica - 12 pkt.
Niewiara - 18 pkt.
Rogaty - 3 pkt.
Viestun - 3 pkt.
Punkty zostały rozdane pretensje dla tych, którzy nie czytają powiadomień oraz nie wchodzą na forum.
Ostatnio edytowany przez Ziutek (2015-06-02 10:24:36)
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.
Pojutrze zakończy się rozdawanie i pozyskiwanie punktów. Każdemu co nie skorzysta jest przypisane trzy punkty.
Jednak rozdaje je jako MG wedle własnej woli i tam gdzie są one potrzebne.
Tak swoja drogą nie długo zostanie ogłoszony Czerwcowy Event więc czekajcie cierpliwie na więcej informacji drodzy gracze . W tą sobotę najpóźniej w niedziele będzie on wrzucony na FB w naszą grupę RPG jak i dodany w zakładce ogłoszenia w temacie Sen Bogów.
Pamiętam Tę Noc.
Na Niebie Gwiazdy.
Na Ziemi Ciała wrogów.